ADANA / YÜREĞİR - Hayret Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

PIKTES  Projesi kapsamında okulumuz adına düzenlenen İftar programına öğretmenlerimiz,velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezine bağlı Usta Öğreticilerimiz tarafından Bayram etkinliği düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimişze ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphane Haftası kapsamında Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezine bağlı Usta Öğreticilerimiz tarafından Okuma Yazma  Etkinliği düzenlendi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Asrın felaketi Kahramanmaraş Depreminde hayatını kaybeden Songül Toman adına bayan mescidimizi ve abdesthanemizi yenileyen Muhammet Toman’a teşekkür ederiz.Rabbim hayrını kabul etsin. Açılışımıza katılan İl Milli Eğitim Müdürü yardımcılarımız Ali Kahya Demirhan ve Mustafa Buğrul’a, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tolga Temir’e, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Emin Dalak, Uğur Şahin, Kemal Kan ve Beyali Özli’ye teşekkür ederiz. Rabbim Deprem Şehidimiz Songül Toman ve tüm şehitlerimize rahmet eylesin,mekanlarını cennet eylesin.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Deprem Tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Hayret Efendi A.İ.H.L Ramazan Şenliği Haftası kapsamında Yüreğir Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticileri tarafından okulumuzda Ramazan Etkinliği düzenlendi.

Şbt

Yüreğir Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezine bağlı Usta Öğreticilerimizin hazırlamış olduğu İstasyon Tekniğiyle Kitap Okumanın Önemi etkinliğini tamamladık.

Şbt

Yüreğir Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezine bağlı Usta Öğreticilerimizin hazırlamış olduğu mangala etkinliğini tamamladık.

Şbt

Okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Adana MEB AKUB (Arama ve Kurtarma Birimi) Gönüllüsü Eren AKKAR tarafından okulumuzda Acil Durum Farkındalık Eğitimi verilmiştir.

Şbt

6 Şubat Asrın Felaketi sebebiyle vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dileriz. Rabbim böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın dileriz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileriyle planlama yapışarak müze gezisi yapıldı.

Ock

Okulumuz ilköğretim Matematik Öğretmeni Betül Yılmaz’ın vefatı dolayısıyla mevlit düzenledik. Mevlidimize Adana İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Tevke ve şube müdürlerimiz, komşu okul müdürlerimiz katılım sağladılar. Öğretmenimize Allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Ara

Yüreğir'de Bağımlılığa Karşı Birlikte Yürüyoruz - Seninle Bitecek Hadi Beraber Çözelim etkinliğine okulumuz adına Okulumuz Müdür Yardımcısı Emrah Atsız, Beden Eğitimi Öğretmeni Eren Akkar ve Psikolojik Danışmanı Recep Yılmaz katılım sağladı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Genç Muhafızlar hafızlık yarışmasında okulumuzu lise ve ortaokul grubunda temsil eden öğrencilerimiz lise grubunda il 5. , ortaokul grubunda il 2. olmuşlardır. Lise grubundan öğrencimiz El Velid Sİmeysim'i ,ortaokul grubundan öğrencimiz Ali Amaye'yi balmış oldukları derecelerden dolayı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimizi de tebrik ediyoruz.