ADANA / YÜREĞİR - Hayret Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

HEDEF YKS İÇERİKLERİ

Nis

Rehberlik servisince bahar aylarinda oluşacak rehavete yönelik olarak motivasyon,sınav kaygısı adlı seminer düzenlendi.

Nis

2024 HEDEF YKS Projesi kapsamında soru çözüm kampı duyuruları yapıldı.

Hedef Yks Üniversite Hazırlık programıyla ilgili  Afiş yapıldı

Şbt

MSÜ sınavına yönlendirme amaçlı pano çalışması yapıldı.

Şbt

Mesleki rehberlik çalışmalari kapsaminda 12. Sınıf öğrencilerine üniversite gezisi düzenlendi.

Şbt

Rehber Öğretmenlerimiz tarafından 12.sınıflara 'Etkili ders çalışma yöntemleri ve motivasyon 'konulu seminer verildi.

Şbt

Velilere öğrencilerin sinav analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuz mezunlarından İlahiyat Fakültesi mezunu Ayşenur Kaya 12. Sınıf öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Hedef Yks Projesi kapsamında 12.Sınıf öğrencilerimizin  yorum ve muhakeme gücünü arttirmak için meslek dersleri soru çözüm saati yapıldı.

Ara

Koza Camii İmamı okulumuza gelerek öğrencilerimize imamlık mesleği hakkında bilgi verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.